Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reddingshonden op de baan juni

12 juni @ 10:00 - 15:00

Net als vorig jaar zijn wij benaderd door Stichting ReddingshondenNU met de vraag of zij dit jaar twee keer op de baan mogen trainen met de reddingshonden. Zij kunnen door Corona toerisme tot juli niet terecht in hun normale trainingsgebied van Staatsbosbeheer.

Omdat we dit vorig jaar ook hebben toegestaan en het toen zo goed is verlopen (Notabene tijdens een Classic trial wedstrijd) hebben we besloten ook deze keer weer ja te zeggen. Dat doen we vooral om de stichting toch in de gelegenheid te stellen haar training te kunnen voortzetten in deze tijd. We dragen daarom graag een steentje door op een wat minder drukke dag onze baan beschikbaar te stellen.

Let op: Leden zijn op deze dag van harte welkom om te komen trainen op de fiets EN op de motor. Het is voor de honden juist erg goed om met verstoringen om te gaan in hun trainingswerk. Verbaas je dan ook niet om een hond een buis in te zien duiken waar jij net overheen rijdt. Kom dus vooral rijden en geniet ook van de activiteiten van de reddingshonden. De training van de stichting duurt van 10:00 tot ca 15:00.

Gegevens

Datum:
12 juni
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Trialclub zuid-oost Drenthe
E-mail:
bestuur@trialclubzuidoostdrenthe.nl
Site:
https://www.tczod.nl

Locatie

Sleen
Meulenkampweg 1a
Sleen, Drenthe Nederland
+ Google Maps

Deze agenda is met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit de aan ons beschikbaar gestelde informatie. Het invoeren en beheren is en blijft echter mensenwerk. Zie je iets wat niet klopt? Laat het ons dan weten!