Klik hier voor een filmimpressie van de eerste dag “Met veel pk’s behendig over obstakels”    !

Poster NKj motortrial 2014 - web

 

Aanvullend reglement 25 oktober, aanvullend reglement 26 oktober

Op de baan van trialclub Zuidoost-Drenthe worden op zaterdag 25 en zondag 26 oktober de laatste ronden voor het Nederlands Kampioenschap Jeugd trial 2014 gehouden.

De jeugd strijdt op trialbaan aan de Meulenkampweg in verschillende klassen, van de kleinsten op kleine electro brommertjes t/m tieners die spectaculair de trialmotor over grote obstakels weten te sturen.

Op de dagen van de wedstrijd staan er acht uitdagende ‘Non-stops’ (hindernisbanen) klaar en strijden de motorrijders tegen elkaar in vier ronden om de beste plek in het Nederlands klassement te veroveren.

Kanshebbers uit eigen stal

Gaat Ting Yueh Boezewinkel Nederlands kampioen worden in de kampioensklasse? Hij staat momenteel met slechts één punt achterstand op de tweede plaats. Bram Katerberg heeft tot nu toe nog alle wedstrijden in de juniorenklasse gewonnen. We gaan er dan ook van uit dat Bram kampioen wordt in zijn klasse. Verder laat Jip van Hasseld al van zich horen in de pupillenklasse.

Bezoekers zijn van harte welkom vanaf zaterdag 11.00 uur en zondag 10.00 uur op de baan van Trialclub Zuid-Oost Drenthe te Diphoorn. De toegang is gratis en de kantine is open voor rijders en publiek.

#

Reageren is niet mogelijk