sleen_2013_03_20131024_1671930344

Op 25 januari 2015 organiseert Chris Bekkenkamp op het terrein van de Trial Club Zuid-Oost Drenthe de derde WinterTrial te Sleen. Maar let op iedereen: Deze trial is enkel voor Pre’65 machines. Licht of zwaar, dat maak niet uit. Als het maar voor 1965 gemaakt is, of als de motor na 1965 op de markt is gekomen, maar het type (of constructie) al bestond voor 1965.
Er zijn twee sporen. Zie aankondiging.
Uiteraard ook een kantine waar het dit jaar het lekker warm zal zijn, als vandalen de voorgaande dag de kachelpijp niet stelen om als oud metaal te verkopen. Want dat rookt wel goed, maar stook heel slecht. Voor de inwendige mens zal ook gezorgd worden.De organisatie te Sleen zou het heel prettig vinden en op prijs stellen als iedereen die nu denkt mee te gaan doen, dit even laat weten bij Chris, zodat hij de inkopen en organisatie daar op kan afstellen. E-mail van Chris: cbekkenkamp@kpnplanet.nl
Ook kan hij dan nog verdere info toesturen die belangrijk kan zijn (zoals licentieperikelen en zo). Een Duits verslag van de gereden wedstrijd kun je hier lezen.

De aankondiging kun je hier lezen.

 

#

Reageren is niet mogelijk