Afgelopen zondag hebben we de eerste clubwedstrijd verreden van het seizoen 2020. Officieel was het de tweede clubwedstrijd maar de (aller)eerste is door omstandigheden helaas niet door gegaan.

Het was voor het eerst sinds weken een keertje droog op zondag maar op de baan waren nog de nodige plassen (tot vijvers aan toe) aanwezig. Dat maakt het uitzetten natuurlijk alleen maar leuker want in de non-stops konden we nu ook eens een keer een slootje meenemen 🙂

De eerste clubwedstrijd kende 18 officiële deelnemers waarbij onze topper Liam met zijn 5 jaar jongste was! Liam heeft het grootste deel van de dag gereden op zijn stoere Oset en dat ging hartstikke goed! Nieuw in de Non-Stops dit jaar was ook de vader van Liam, Micha, terwijl moeder Laura nog even wilde toekijken. Laura volgt op het moment de lessen van Willem, een echte trial familie dus (Dat kan ook niet anders, Laura is familie van de van Hasselds ;-))

Liam in actie!

Een andere nieuwe deelnemer was Dave Jansen. Dave, en oud parachute springer was toe aan iets nieuws en besloot na een keer kennismaken op zondag dat motortrial wel eens iets voor hem zou kunnen zijn en heeft vervolgens een prachtige Ossa aangeschaft waarmee hij na twee zondagen recreatief op de baan te hebben gereden voor het eerst, en niet onverdienstelijk heeft deelgenomen aan zijn eerste clubwedstrijd. Dan hebben we natuurlijk nog onze ietsje minder nieuwe deelnemers Karel en Jacky, ook zij waren na een veel te lange reis naar Nieuw Zeeland weer van de partij om hun tweede clubwedstrijd te rijden op hun klassieke trial motoren.

Zoals gezegd, een fraaie droge dag en na een uurtje gezellig uitzetten een 6-tal uitdagende non-stops op het terrein. Twee rijders in geel, twee in rood en een 5-tal rijders in rood en in wit en de laatste 4 in groen. En dan mistten we ook nog wel de nodige mensen, dat belooft wat voor de toekomstige wedstrijden! De wedstrijd verliep voorspoedig maar was wel weer zo gezellig dat het einde van de dag al snel weer in zicht kwam 🙂 Na een dag sportief en gezellig samen zijn hebben we gezamenlijk de non-stops weer opgeruimd en is de uitslag door wedstrijdleider Sven van Hasseld bekend gemaakt.

De uitslagen van 1 maart 2020

(Ronde punten zijn niet overgenomen)

Uitslagen Clubwedstrijd 1-3-2020

Uitslagen Clubwedstrijd 1-3-2020

#

Reageren is niet mogelijk