De CTN classic trial van afgelopen zaterdag 18 september was, mede door het mooie weer een groot succes! Zo’n 25 mensen hebben de weg naar Diphoorn gevonden voor één van de weinige in deze door Covid geplaagde tijd georganiseerde CTN wedstrijden.

De wedstrijd is vooral dankzij de inzet van onze vrijwilligers in de rol van uitzetter, controleur, knipper, kantinebazinnen en het secretariaat zeer goed verlopen.

Ook een groot compliment voor het contingent rijders, sportmannen in hart en nieren op hun prachtige en met liefde onderhouden klassieke machines. Zoveel karakteristieke koppen op één dag vind je nergens 😉

Herinneringen aan dit prachtige evenement vind je hier:

  • Voor de uitslagen, klik hier
  • Voor de beelden van Leo Krens, klik hier (*)
  • Voor de beelden van Monique Leunen, klik hier (Facebook link)
  • Voor de video, klik hier
    (Ten tijde van publicatie is Youtube de film nog aan het verwerken waardoor hoge resolutie versies nog niet beschikbaar kunnen zijn)

(*) Wil je de beelden downloaden klik dan op de knop, je raad het al: Downloaden. De beelden komen dan ineen keer binnen in een zip bestand wat je nadien moet uitpakken. Wil je slechts enkele beelden downloaden dan dien je deze rechtsboven in de foto’s aan te vinken, daarna weer de knop downloaden klikken en er komt een zip bestand op maat naar je toe!

#

Reageren is niet mogelijk