Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Corona Test Trial” biketrial wedstrijd zondag 26 september

26 september @ 12:00 - 16:00

Gratis

Zondag 26 september (start 12 uur) organiseert Trialclub zuid-oost Drenthe de “Corona Test Trial” biketrial wedstrijd.

Nee we gaan niet een nieuw middel tegen corona testen op de rijders. Wel gaan een pilot met het nieuwe puntensysteem doen in deze eerste post corona wedstrijd. Deze wedstrijd is een mooie gelegenheid om het nieuwe puntensysteem te leren kennen en weer wedstrijdritme op te doen voor o.a. het NK. Maar de wedstrijd is natuurlijk ook weer elkaar ontmoeten, nieuwe rijders leren kennen en zien hoe iedereen zich ontwikkeld heeft het afgelopen jaar.

Over het nieuwe puntensysteem
Het nieuwe puntensysteem wordt al een aantal jaren gebruikt bij de world cups. Bij het nieuwe puntensysteem is het doel om zoveel mogelijk punten te verzamelen door obstakels foutloos te passeren. Ook als je een sectie nog niet volledig uit kunt rijden kun je punten scoren. Een stuk leuker dan strafpunten verzamelen. De controleurs zullen je helpen met de uitleg van de nieuwe regels.

Ondanks dat het corona virus nog niet verslagen is en we niet 100% zeker zijn dat de wedstrijd ook door kan gaan willen we het toch proberen.

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
12:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Trialclub zuid-oost Drenthe
E-mail:
bestuur@trialclubzuidoostdrenthe.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Sleen
Meulenkampweg 1a
Sleen, Drenthe Nederland
+ Google Maps

Deze agenda is met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit de aan ons beschikbaar gestelde informatie. Het invoeren en beheren is en blijft echter mensenwerk. Zie je iets wat niet klopt? Laat het ons dan weten!