De vrijwilligers van stichting ReddingshondenNu zetten zich in om met hun hond vermiste personen terug te vinden. Hiervoor trainen we elke zaterdag op verschillende locaties in de drie Noordelijke provincies.

Na 3 maanden niet kunnen trainen vanwege de Corona maatregelen konden we 6 juni dan eindelijk weer met de honden op pad dankzij TCZOD. En wat een fantastische herstart.

Nadat we nogmaals de corona maatregelen hebben doorgesproken en natuurlijk iedereen hebben bijgepraat konden we het terrein met de honden gaan verkennen.

Voor de jonkies een hele belevenis met al die mensen en motoren. De volwassen honden trokken zich als de veteranen die ze zijn niets aan van alle afleiding en gingen onverstoord door met zoeken terwijl er links en rechts motoren druk bezig waren met hun duizelingwekkende manoeuvres.

Op een gegeven moment gingen de motoren zelfs over ons slachtoffer heen dat zich verstopt had in een rioolbuis op het parcours.

Geweldig dat we zo met wederzijds respect hebben kunnen trainen.

Gelukkig hebben we alle slachtoffers weer gevonden.

Voor de begeleiders die even niet aan het trainen was er genoeg te zien. En wat leuk om te zien in wat voor gemoedelijke sfeer er ook bij de mountainbikers en motor rijders getraind wordt.

Wij kijken terug op een hele succesvolle eerste training en hopen nog een keer terug te komen op deze fantastische locatie.

Meer informatie:

www.reddingshonden.nu
info@reddingshonden.nu
Alarmnummer: 06-40688409

#

Reageren is niet mogelijk