Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Classic Trial Oefensessie

6 juni 2020 @ 12:00 - 17:00

Vandaag is Chris met een groep Classic Trial rijders aanwezig op de baan voor een open training (geen wedstrijd):

De uitnodiging:

Dat er niet veel te beleven is voor de meeste van ons hebben we als Trialclub te Sleen het volgende idee opgepakt. Een Classic Trial Trainings dag te organiseren op de trialbaan te Sleen, bij de meesten van ons wel bekent terrein. Het is zeker géén wedstrijd, we weten allen dat dat nog zeker tot 1 September niet kan/mag, maar een middagje fijn te rijden, en vooral elkaar weer eens te ontmoeten, kan wel.
Dat ontmoeten gaat natuurlijk wel met de bekende moderne rituele, dus niet “ziek” zijn, onderling 1 1/2 meter aanhouden , geen omhelzingen en handjes schudden, elkaars motor niet aanraken, we kunnen het allemaal wel.
Trial terrein is groot genoeg om 1 1/2 meter aan te houden, bij bijna “botsingen” gaat rechts voor, zijde van het Gas handel. Parkeren van de auto’s met een tussenruimte van 4 meter.
Plan is om dat op Zaterdag 6 Juni 2020 te doen vanaf 12.00 uur tot  17.00 uur, dus haasten om naar Drenthe te komen is niet nodig, en zo ver is het nu ook weer niet.
Zaterdag zijn er normaal gesproken heel weinig leden op de baan, dus hebben we als “oudjes” het hele rijk alleen. Eventueel kunnen we nog met elkaar wat linten en pijlen in de grond steken, maar lekker rondrijden is ook prima. Kosten zijn er NIET aan verbonden, wel je goede humeur en indien mogelijk, lekker weer mee brengen. Kantine is helaas gesloten ( toiletten voor noodgevallen zijn wel open) dus neem wel je eigen maaltijd en drinken mee. Protocol der KNMV laat weten dat elke deelnemer één begeleider mag mee brengen, maar nog beter is als je alleen komt.
Op onze web-site www.trialclubzuidoostdrenthe.nl staat onder de blauwe knop COVID-19 het protocol in deze vreemde tijden. Je hoeft Géén lid te zijn van onze Club, wel moet je een geldig KNMV ….. licentie hebben of voor die dag digitaal aanschaffen bij die zelfde KNMV. Wat Wel Even Moet is je digitaal aanmelden. bijna onderaan op onze site staat een blauw aanklikding   deelnemen@trialclubzuidoostdrenthe.nl  , dit op verzoek van onze KNMV. Mocht het digitaal aanmelden niet lukken, laat het mij weten, komt het vast voor elkaar.

Zie voor complete informatie onze website:

https://www.trialclubzuidoostdrenthe.nl/trialbaan-vanaf-maandag-weer-open-voor-alle-leden-van-tczod/

Helaas mogen onze buitenlandse rijders niet mee doen.

Classic , Twin shock en Zijspannen (géén Mono’s)  net als bij de Plonkers,  zijn welkom,
Of dat leuk is zonder bakkenist weet ik niet, heb begrepen dat inwonende gezinsleden of jongeren onder de 13 jaar wel in het bakje mogen
Wil je komen naar deze Classic Trainings Dag  laat het mij maar weten , kunnen we er een beetje rekening mee houden, en heb je vragen, stel ze gerust.
vr.gr. namens de trialclub:
Chris Bekkenkamp

Gegevens

Datum:
6 juni 2020
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Chris Bekkenkamp
E-mail:
cbekkenkamp@kpnplanet.nl
View Organisator Website

Locatie

Sleen
Meulenkampweg 1a
Sleen, Drenthe Nederland
+ Google Maps

Deze agenda is met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit de aan ons beschikbaar gestelde informatie. Het invoeren en beheren is en blijft echter mensenwerk. Zie je iets wat niet klopt? Laat het ons dan weten!