Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Classic Trial Wedstrijd

4 juli 2020 @ 12:00 - 17:00

Enkele weken geleden hebben we de Coronaproof Classic Trial Training gehad, naar verluid een leuke dag geweest, waarna we (de organisatie) hebben besloten om het nog een keer te doen.

Dat gaat  gebeuren op Zaterdag 4 Juli 2020 van 12.00 tot 17.00 uur op de trialbaan van Trialclub zuid-oost Drenthe te Diphoorn. Maar zoals we recentelijk hebben vernomen van de KNMV mogen we ook weer “wedstrijden” rijden, uiteraard met de bekende beperkingen, die we allemaal kennen. Ik heb overleg gehad met Martien Vermeulen , hij liet me weten dat er voorlopig nog géén CTN evenement op de kalender staan, dus dat komt ook goed.

Nu gaan we niet een hele professionele trial opzetten ( daar hebben we de tijd niet voor) maar een eenvoudig uitvoering hiervan. We maken een stuk of zes Non Stops met daarin slechts 2 sporen, een simpel spoor en een iets moeilijker spoor. (als je een extra obstakel wil mee meenemen mag dat altijd). De uitgezette Non Stops gaan we 4 of 5 maal rijden.
We maken een paar groepen van ongeveer 6 rijders in het zelfde spoor, die elkaar controleren en voor elkaar de punten noteren op een gezamenlijke score kaart. hebben we in verleden al vaker gedaan, gaat prima. Uiteraard rijden win verschillende categorieën: Pre 65 en Twin Shock en zijspannen.

Wil je niet meedoen aan “de wedstrijd” je kan natuurlijk ook gewoon trainen op de baan, ruimte genoeg.

Plan is om de Kantine weer te openen ( je kent de regels vast wel) voor het bekende natje en droogje. De kosten voor deelname bedragen 5 euro.

Wil je er aan het begin van de vakantie periode een lang weekend van maken, op zondag 5 juli hebben we een normale Club trial, waar je eventueel ook aan mee kan doen, de lichtere sporen zijn prima te rijden met een oudere motorfiets. Eventueel overnachten (kamperen) kan in overleg op het terrein.

Laat me even weten of je wilt komen, dan weten we wat we kunnen verwachten. Stel dat er maar heel weinig rijders willen meedoen aan de “wedstrijd” houden we het weer gewoon op een Training dag, maar ik heb er alle vertrouwen in de opkomst!

COVID-19

Op onze web-site www.trialclubzuidoostdrenthe.nl staat onder de blauwe knop COVID-19 het protocol in deze vreemde tijden. Je hoeft Géén lid te zijn van onze Club, wel moet je een geldig KNMV Basis Sport Licentie of dagpas hebben. Wat wel even Moet is je digitaal aanmelden. Dat kan op deelnemen@trialclubzuidoostdrenthe.nl.

Zie voor complete informatie onze website:

https://www.trialclubzuidoostdrenthe.nl/trialbaan-vanaf-maandag-weer-open-voor-alle-leden-van-tczod/

Ook de buitenlandse deelnemers (Uit de gele landen) mogen weer meedoen!

Wil je komen naar deze Classic Trainings Dag  laat het mij maar weten , kunnen we er een beetje rekening mee houden, en heb je vragen, stel ze gerust.
vr.gr. namens de trialclub:
Chris Bekkenkamp

Gegevens

Datum:
4 juli 2020
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Chris Bekkenkamp
E-mail:
cbekkenkamp@kpnplanet.nl
View Organisator Website

Locatie

Sleen
Meulenkampweg 1a
Sleen, Drenthe Nederland
+ Google Maps

Deze agenda is met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit de aan ons beschikbaar gestelde informatie. Het invoeren en beheren is en blijft echter mensenwerk. Zie je iets wat niet klopt? Laat het ons dan weten!